27 May 2013

SAKIT KEPALA YANG KERAP


Jika anda kerap berasa sakit kepala segeralah hubungi kami untuk dapatkan rawatan.  Rawatan yang disyorkan adalah rawatan ruqyah dan berbekam.

Rawatan ruqyah akan dibacakan kepada pesakit berserta dengan air yang dibawa.  Manakala bekam yang dilakukan adalah bekam untuk sakit kepala/migrain/kencing manis/darah tinggi yang melibatkan 10-point dibelakang badan.

Kepada mereka yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau cawangan kami yang berdekatan untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Ruqyah: Seikhlas hati
Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

SAKIT LUTUT RM50 (2 LUTUT)


Kepada mereka yang sering sakit-sakit lutut jangan risau, dengan kaedah berbekam di kawasan sekitar lutut mampu untuk mengurangkan dan mengatasi sakit sengal-sengal lutut, susah duduk bawah, susah untuk bersolat, bengkak lutut, dan lenguh-lenguh lutut.

Kepada mereka yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau cawangan kami yang berdekatan untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

25 May 2013

AKIBAT TIDAK CUKUP TIDUR BOLEH TINGKATKAN RISIKO SERANGAN JANTUNG & DIABETES

Ramai di antara kita yang kurang tidur akibat kesibukan kerja dan tanpa disedari boleh menjejaskan kesihatan badan.  Antara risiko   akibat kurang tidur adalah obesiti, masalah jantung dan diabetes.  Orang dewasa selalunya memerlukan tidur di antara 6-8jam. Sekiranya tidur kurang dari 5jam boleh menyebabkan kalsium atreri koronari yang tinggi dan meningkatkan risiko serangan jantung.

Kepada mereka yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau cawangan kami yang berdekatan untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

PERTARUNGAN YANG PANJANG...

  • Pesakit ini akan kerasukan pada setiap hari Isnin kerana bomoh sihir akan memuja patung pesakit pada setiap hari Isnin juga.
  • Bomoh sihir adalah saudara kepada pesakit juga, motif adalah kerana menuntut harta kekayaan.
  • Bomoh sihir adalah wanita 40an dan amat terkenal mengubati orang di negeri pantai timur pada setiap hari Jumaat, berperwatakan alim/menutup aurat dan memulakan rawatan dengan kalimah Bismillah kemudian bacaan mantera di dalam hati dan di akhir rawatan akan menepuk belakang pesakit, isyarat memasukkah jin dalam tubuh pesakit.
  • Rawatan mengambil masa hampir 2 jam, 4 tenaga perawat turut digunakan, di dahului bacaan 70 kursi untuk menghancurkan perisai bomoh dan juga banyak jurus penawar dilepaskan.
  • Semasa pertarungan bomoh akan bersiul-siul memanggil azazil.
  • Di akhir rawatan jin ifrit mula bersuara dan mencabar-cabar malaikat jibril, dan mendakwa dia adalah yang paling kuat dan malaikat jibril tu hanya penyampai wahyu sahaja.
  • Bomoh sihir menggunakan khidmat jin ifrit dan puluhan jin-jin binatang.
  • Suhu bilik rawatan menjadi terlalu panas kerana terlalu banyak ayatul kursi dibacakan.
  • Bau hangit seperti benda terbakar kerap berlaku selang 15min rawatan petanda ada jin yang sudah terbakar akibat kaifiat bacaan ayatul kursi.
  • Selepas 2 jam rawatan/pertarungan, bomoh sihir telah menyerah kalah kerana kehabisan tenaga dan memohon maaf pada pesakit dan juga keluarga mangsa.  Semoga Allah memberi perlindungan kepada pesakit dan keluarganya.

MINGGU BEKAM SUNNAH PADA ISNIN 27 MAY, RABU 29 MAY & JUMAAT 31 MAY

Kepada mereka yang nantikan minggu bekam sunnah bolehlah hubungi kami untuk temujanji rawatan anda kepada Pn Nott di 019-285 2849 atau Muallij Ahmad di 019-307 9883.  Selain itu, anda juga boleh hubungi cawangan kami yang berdekatan dengan tempat tinggal anda.  Sila rujuk 'CAWANGAN KAMI'.
 
Photo: MINGGU BERBEKAM KEMBALI LAGI...

28 April 2013 (Ahad) = 17 Jamadil Akhir 1434H
30 April 2013 (Selasa) = 19 Jamadil Akhir 1434H
2 May 2013 (Khamis) = 21 Jamadil Akhir 1434H

Untuk temujanji sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau Muallij Ahmad di 019-307 9883 atau layari:-
www.rawatanbekam.net @ www.bekamdanwanita.blogspot.com @ www.rawatanterapigurah.blogspot.com @ www.rawatanauraseri.com @ www.bekamresdung.com

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)
27 Mei 2013 (Isnin) = 17 Rejab 1434H
29 Mei 2013 (Rabu) = 19 Rejab 1434H
31 Mei 2013 (Jumaat) = 21 Rejab 1434H
Pusat rawatan akan TUTUP pada setiap hari JUMAAT.
 
Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

RAWATAN KANSER USUS STAGE 4 DIPERMUDAHKAN..

Dalam seminggu yang lepas ada seorang wanita lewat 50-an yang mengalami kanser usus stage 4 datang menjalani terapi ruqyah 5 hari berturut-turut dengan perawat lelaki kami.  Selama manjalani sesi terapi ruqyah 15minit beliau telah dibekalkan sebotol air doa dan kapsul habbatussauda untuk dibuat minum dan makan, pesakit juga mengamalkan bacaan Al-Fatehah sebanyak mungkin setiap hari.  Pada hari Jumaat lepas setelah selesai sesi scan biopsy dari pihak perubatan moden, ternyata keputusan memberangsangkan di mana pihak doktor mengatakan tiada lagi sel kanser ditemui, Alhamdulillah dengan izin-Nya..

18 May 2013

BAYI MENANGIS KERANA GANGGUAN

Pada 4 hari yang lalu perawat lelaki kami telah menerima kunjungan sebuah keluarga yang terdiri daripada suami isteri dan seorang anak kecil.  Tujuan mereka ialah untuk mendapatkan khidmat rawatan ruqyah.  Anak kecil mereka selalu menangis pada setiap kali suaminya keluar bekerja. 

Semasa proses bacaan ruqyah dilakukan si isteri mula meracau-racau, memanggil nama ibunya dan beraksi silat.  Namun kekuatan 2 orang lelaki tidak mampu untuk memegang si isteri ini yang bertubuh kecil sahaja.  Pada masa yang sama anak kecil beliau menangis dengan kuat seperti nampak sesuatu.

Proses rawatan ruqyah telah mengambil masa selama 30 minit bagi menenangkan semula si isteri.  Di akhir rawatan perawat kami telah bacakan azan.  Keluarga ini telah dinasihati untuk mandi ais di rumah bersama dengan air doa yang telah dibacakan.  Minyak kasturi pula telah dibekalkan untuk digunakan oleh mereka sekeluarga bagi mengelakkan masalah gangguan.

Semoga keluarga ini mendapat perlindungan daripada Allah SWT.  

Untuk temujanji rawatan ruqyah sila hubungi Muallij Ahmad 019-307 9883 di (Section 7, Shah Alam) atau Ustaz Haikal 013-347 5449 di (PJ).  

Caj Rawatan Ruqyah: Seikhlas hati

Maha Besar Allah SWT berfirman, ertinya: "Dan Kami turunkan dari Al-Quran sesuatu yang menjadi penawar dan rahmat."

BEKAM UNTUK SAKIT TANGAN


Jika tangan terasa sakit-sakit, kebas-kebas, gatal-gatal atau bengkak anda boleh cuba dengan berbekam di sepanjang lengan anda dari bahu sehingga ke hujung pergelangan tangan.  InsyaAllah darah kotor dan angin yang keluar akan memulihkan masalah anda.

Kepada kaum wanita yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau cawangan yang berdekatan untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

BEKAM UNTUK SAKIT-SAKIT BADAN, BAHU DAN LEHER


Kepada mereka yang kerap terasa sakit-sakit dibelakang badan, bahu dan leher bolehlah hubungi kami untuk dapatkan khidmat rawatan bekam.  InsyaAllah, badan anda akan terasa ringan setelah berbekam.

Kepada kaum wanita yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 atau cawangan kami yang berdekatan untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

13 May 2013

PEK BARU @ TONER AURA SERI

Kelebihan toner aura seri kami:

-Dapat mengembalikan seri wajah
-Dapat mengembalikan keceriaan pada wajah
-Dapat mencantikkan kulit wajah
-Dapat menyingkirkan aura negatif dalam badan
-Dapat menenangkan dan lebih fokus pada kerjaya, belajar dan ketika melakukan sesuatu perkerjaan
-Dapat meringankan jodoh, keluarga, saudara-mara, jiran, tetamu @ pelanggan
-Dapat mengurangkan masalah gangguan.

HARGA LAMA: RM20/botol

HARGA BARU: RM10/botol

RAWATAN GURAH ATASI MASALAH GATAL-GATAL PADA MUKA

Pada pagi hari ini saya telah menerima satu SMS ringkas daripada seorang pelanggan wanita.  Sebelum ini beliau ada mengamalkan beberapa kali untuk bekam badan. Namun semalam beliau telah datang dengan tujuan untuk Rawatan Gurah kerana masalah hidung tersumbat dan gatal-gatal pada muka.

SMS yang diterima pada 9.27am, 13 May 2013:

"Nott...muka gatal2 la semalam, tu hari ini dah ok sikit".

Alhamdulillah, saya berasa gembira jika pelanggan saya turut gembira dan berpuas hati dengan rawatan yang dilakukan.  Beliau telah diberikan sedikit tips penjagaan selepas rawatan gurah.  Untuk temujanji Rawatan Gurah sila hubungi Pn Nott (Section 7, Shah Alam) di 019-285 2849.

Caj Rawatan Gurah: RM50 / 45 minit / 3 bulan sekali 

Rasulullah SAW pernah bersabda: "Celaka kamu, jangan kamu bunuh anak-anak kamu. Wanita mana pun yang anaknya diserang penyakit uzrah atau sakit di kepala hendaklah mencari qisth india, dicampur dengan air lalu digunakan sebagai GURAH". Lalu Aisyah menyuruh agar dicarikan bahan tersebut untuk digunakan sebagai GURAH pada bayi tersebut, lalu bayi itu sembuh...(Diriwayatkan dari Abu Ubaidah)

PRODUK BARU @ KAPSUL HABBATUS SAUDA


Produk ini adalah penawar 1001 penyakit kecuali maut dan ia adalah sunnah nabi.

HARGA LAMA: RM15/ sekotak / 24pcs
HABBATUS SAWDA RM18 

HARGA BARU: RM15/sekotak/30 pcs

BEKAM UNTUK URID ACID DAN KOLESTEROL TINGGI


Luahan pesakit wanita pada 2 minggu lepas:

"Nott, bulan lepas akak ada pergi check dengan doktor sebab sakit kepala yang amat sangat. Doktor cakap urid acid dan kolesterol akak tinggi sangat. Sebab tu akak nak buat bekam.  Tahun lepas akak pernah buat bekam tapi di tempat lain dan memang berkesan. Tapi kali ni akak nak bekam di sini pula sebab dekat dengan rumah akak".

Setelah berbekam ternyata darah kotor yang keluar amatlah pekat, berlendir besar, berwarna merah gelap.  Pesakit ini telah memulakan rawatan bekam overhaul pada minggu pertama. Pada minggu kedua beliau telah mencuba untuk point rawatan bekam migrain / kencing manis / darah tinggi pula serta 4 point lagi di peha dan betis beliau.

Beliau nekad untuk datang berbekam setiap minggu sebelum temujanji dengan doktor beliau pada hujung bulan Mei ini.  Semoga usaha beliau setelah berbekam akan mendatangkan hasil yang baik serta memulihkan kesihatan beliau dengan izin-Nya.

Kepada kaum wanita yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

BADAN TERASA BERAT


  
Pada minggu lepas kebanyakkan pesakit wanita yang datang untuk berbekam telah mengadu selalu mengalami sakit-sakit di bahagian bahu, leher, tulang belikat, kebas-kebas di bahagian peha dan betis serta menyebabkan sakit kepala yang berterusan.

Rawatan bekam yang disyorkan:

1.Pesakit bekam untuk kali pertama:  
  • Rawatan Bekam Overhaul = 22cup / RM110
2. Pesakit bekam  untuk kali kedua @ regular customer: 
  • Rawatan Bekam Stress / Kelesuan=/ 10cup / RM50;
  • Rawatan Bekam Migrain / Kencing Manis / Darah Tinggi = 10cup / RM50 atau/dan;
  • Sedikit point di betis / peha = 4cup / RM20.  
Kebaikkan bekam mampu melancarkan peredaran darah di dalam badan.  Apabila darah menjadi lancar masalah seperti badan terasa berat, kebas-kebas, sakit belakang, sakit bahu, sakit leher, sakit kepala, sakit kaki dapat diatasi.

Pesakit disyorkan untuk datang semula selepas 2 minggu dengan konsisten.  Kepada kaum wanita yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)

BEKAM WANITA DI SHAH ALAM...SECTION 7, JALAN PLUMBUM Q7/Q


Kepada kaum wanita yang ingin berbekam di Section 7, Shah Alam sila hubungi Pn Nott di 019-285 2849 untuk temujanji anda.

Caj Rawatan Bekam: 1cup=RM5  
Lebih 10cup PERCUMA 1 botol toner aura seri dan 1 botol minyak aura kasturi kepada wanita yang berbekam di Shah Alam/Puncak Alam/PJ sahaja.  

Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Barang siapa berbekam pada hari ke-17, 19 dan 21 (tahun Hijrah), maka ia akan sembuh dari segala macam penyakit" (Sahih Sunan Abu Dawud, karya Imam al-Albani)